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Garcinia Cambogia – Part1



Garcinia Cambogia
Almost 40% of US adults — that’s the percentage of the population with obesity from 2015 to 2016.
Fast forward to 2018, and the US still has two states — Mississippi and West Virginia — with obesity rates of 39.5%. 29 other states have rates of 30% or higher. Only Colorado, Hawaii, and D.C. have rates ranging between 20% to 25%.
With obesity being a leading cause of premature deaths, it’s not surprising that more weight loss products are entering the market. One of these is Garcinia Cambogia.
The question now is, are Garcinia Cambogia weight loss results scientifically-proven? If so, how much weight can one expect to lose?
We’ll answer all these questions in this post, so be sure to keep reading!

A Primer on Garcinia Cambogia
Garcinia Cambogia is also known as Malabar tamarind or gambooge fruit. It’s native to southwest India and other Southeast Asian countries. When ripe, it turns yellow or red and grows to the size of an orange, although it looks more like a pumpkin.
Southeast Asian countries have used the fruit for centuries as a food preservative. The fruit’s rinds are also an important ingredient in curries and chutneys. Moreover, they used the rinds to treat ailments like inflammation and arthritic pains.

Then, in the 1960s, scientists discovered that Garcinia has potential weight loss benefits. It was then when they identified hydroxy citric acid (HCA) in the fruit’s rinds. HCA is the active ingredient believed to deliver most of the fruit’s ability to cause weight loss.


















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ガルシニア・カンボジア - Part1



ガルシニア・カンボジア
米国の成人の約40%--2015年から2016年にかけての肥満人口の割合です。
2018年になっても、肥満率が39.5%に達している2つの州ミシシッピ州とウェストバージニア州、他の29の州は30%以上の割合です。コロラド州、ハワイ州、ワシントンD.C.だけが、20%から25%の間の割合です。

肥満が早死にの主な原因であることを考えると、より多くのダイエット製品が市場に登場するのは当然のことです。
その一つがガルシニア・カンボジアです。
それでは、ガルシニア・カンボジアの減量効果が科学的に証明されているのでしょうか?
科学的に証明されているとすれば、どれくらいの減量効果が期待できるのか?
今回の記事では、これらの疑問にお答えしますので、ぜひご一読ください。

ガルシニア・カンボジアの基礎知識
ガルシニア・カンボジアは、マラバルタマリンドやガンボージフルーツとしても知られています。インド南西部を中心とした東南アジアが原産です。熟すと黄色や赤になり見た目はかぼちゃに似ていますが、おおよそオレンジのような大きさになります。
東南アジア諸国では、古くから食品の防腐剤として利用されていました。果皮はカレーやチャツネの重要な材料としても使われ、また炎症や関節痛などの病気の治療にも使われていました。

そして1960年代、科学者によって果皮に含まれるヒドロキシクエン酸(HCA)が発見され、ガルシニアにダイエット効果があることが分かったのです。HCAはガルシニアのダイエット効果の主成分と考えられています。




















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Garcinia Cambogia – Part1



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